Skip to content

Ulem (undangan bahasa jawa)

November 7, 2011

Assalaamualaikum sobat! Posting kali ini sesuai judulea,majnun akan share undangan pernikahan dengan bahasa jawa yang biasa disbut dengan ULEM (dalam istilah jawa). Okey,langsung saja.

Ngunduh Temanten :

 

siMajnun Al-khudri

Bin Majnun Al-khoiri – Ibu Majnun Setiani

Todanan – Blora

 

Dhaup kaliyan

 

Siti Majnunah

Bin Sunaryanto – Ibu Siti Sunaryanti

Purwodadi

 

Ijab Qobul :

Sabtu Legi, 10 September 2011

Jam 07.00 WIB (Enjing) Wonten ing Purwodadi

Todanan, September 2011

 

Assalaamualaikum Wr. Wb.

Nuwun,kanthi lumuturing sih nugrahaning Gusti Ingkang Maha Agung, saha sinurung hanetapi dhatmaning asepuh, keparengan kula kanthi handhaping manah hanaturi rawuh panjenengan skaliyan benjing :

 

Dinten : Jum’at Pahing, 16 Septemer 2011

Wanci : 07.00 WIB

Wonten : Griya kula Todanan Blora

Panglipur : Organ Tunggal

 

Saperlu hanjenengi saha paring donga pangestu wilujeng dhumateng anak kula temanten kekalih, sumrambah ing samudayanipun.

Wasana menggah kepareng rawuh panjenengan sekalian, kula ngaturaken agenging panuwun.

 

Wassalaamualaikum Wr. Wb.

 

Atur pangabekti  taklim kula,

Kel. Majnun Al-khoiri – Ibu Majnun Setiani

 

Majnun & Siti

 

Nah,itu tadi posting majnun …….. semoga brmanfaat ya….

Wassalaamualaikum Wr. Wb.

No comments yet

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: